Bel: 020-2265839
BG Transport Service
Uw allround logistiek expert

Diensten

Bij BG Transport Service te Almere is een voorloper op het gebied van transport. Door onze ruime ervaring en getrainde werknemers is uw transport bij ons altijd snel en veilig op de gewenste locatie. Middels deze informatiepagina willen wij je informeren over onze gespecialiseerde transport diensten.

Koeriersdiensten: Wij hebben een nette doch snelle koeriersdienst. Bij ons is geen product te groot of onhandelbaar, wij zorgen altijd dat uw producten in zijn geheel op de gewenste locatie belanden. U vraagt wij rijden, neem vrijblijvend contact op om al onze mogelijkheden te bespreken en wij zullen uw producten zo snel mogelijk op locatie brengen. Wilt u liever eerst kennis maken met ons of onze diensten? Het is uiteraard altijd mogelijk om voorafgaand aan een samenwerking bij u op locatie langs te komen. Dan kunt u ons en ons materieel zelf zien voordat u met ons in zee gaat.

Spoedservice: Natuurlijk kan het altijd voorkomen dat er iets vergeten wordt, een product op locatie niet meer voorradig is of dat u gewoon een pakket snel verzonden wilt hebben. Met onze spoedservice zorgen wij ervoor dat uw producten altijd van A naar B komen op een zo snel mogelijke manier. 
Vanuit regio Almere liggen wij zeer centraal en kunnen wij overal in Nederland snel ter plaatse zijn. Dus wanneer u een spoedzending heeft en deze écht zo snel mogelijk op de juiste plek wilt hebben, neem dan vooral contact op met BG Transport Service te Almere en wij zullen dit voor u regelen.x

Fulfilment: Niet uniek maar wel zeer vakkundig kunnen wij fulfilment voor u verzorgen. U heeft een webshop of postorderbedrijf en verkoopt uw eigen product. Het opslag & transport gedeelte is echter niet aan u besteed. Geen probleem, bij BG Transport Service te Almere slaat u zeer voordelig uw producten op en laat u deze door ons verzenden. 
Wij hebben reeds vele artikelen van diverse bedrijven in ons magazijn die wij naar de klanten van die bedrijven sturen. Voor deze bedrijven is dit echt een perfecte uitkomst, zij doen waar zij goed in zijn, dat is het verkopen van producten. Wij doen vervolgens waar wij goed in zijn en dat is het bestickeren, plannen en bezorgen van de pakketten. Zo heeft u, nadat u een product heeft verkocht, geen omkijken naar het verzenden. Tevens scheelt het u aanzienlijk in de opslag van deze producten.