Bel: 020-2265839
BG Transport Service
Uw allround logistiek expert

Fulfilment

Voor veel webshops is het een doorn in het oog, ze verkopen een leuk product maar moeten dat product ook opslaan, inpakken en verzenden. Scheelt het u even dat wij dat prachtig vinden om te doen. Lees hier hoe wij fulfilment voor diverse tevreden klanten uitvoeren en ontdek of het ook iets voor jouw bedrijf is. 

Jij verkoopt

Voor diverse bedrijven is het verkopen van producten dagelijkse koek. Echter ontbreekt het vaak aan ruimte en tijd om deze producten op te slaan en te versturen. Dat is ook de reden dat veel bedrijven deze stappen uit het verkoopproces uitbesteden. Want is het niet makkelijk als de te versturen producten al bij een vervoerder liggen opgeslagen? Heeft u er geen hinder van op uw werkplek en beter nog; geen omkijken naar het verzenden van de producten. 

Wij versturen

Dat is hoe het tegenwoordig vaak gaat. Van diverse webshops liggen de producten op een centraal punt, soms zelf van verschillende webshops met dezelfde producten. Dit is vaak bij een magazijn van een vervoersbedrijf. Bij ons is dit ook het geval. Ons verwarmde en droge magazijn leent zich goed om producten voor langere tijd op te slaan. U zorgt ervoor dat er genoeg voorraad en eventueel inpakdozen zijn en wij regelen de rest. Wanneer u een order ontvangt laat u de inhoud en het afleveradres aan ons weten. Wij zullen de order voor uw klant netjes inpakken en via onze planning in de juiste rit mee nemen. Zo zorgen wij dat uw klanten hun bestelling zo snel mogelijk ontvangen.

Klant is tevreden 

Deze snelle en correcte afhandeling en levering is uiterst prettig voor uw klanten. Omdat wij altijd vakkundig en snel te werk gaan zullen uw klanten positief over u spreken, wat u direct weer meer klanten oplevert. Ook bent u zelf niet meer verantwoordelijk voor deze stap. Als u de order aan ons heeft doorgestuurd dan zorgen wij voor de rest, voor u ook een prettig gevoel.

Wilt u meer weten over fulfilment? Of bent u benieuwd naar de ervaringen van uw voorgangers? Schroom niet om contact op te nemen. Wij leggen u graag alle voordelen uit, niet enkel van het uitbesteden van deze stap in het verkoopproces, maar ook over de kostenbesparing die het voor u betekent. Wij hanteren namelijk een tarief waarbij u per bestelling betaalt, u betaalt dus niet standaard voor de opslag kosten. 

Retour

Uiteraard is het ook mogelijk om voor u te fungeren als retouradres en partner in uw retourproces. Wij kunnen voor u beoordelen of de retour terecht was en u hierover informeren. Ook dragen wij de verantwoordelijkheid mocht er door ons toedoen iets retour gestuurd worden.